Om Skin

Välkommen till företaget som tillverkar naturkosmetiska tvålar, hud- & hårvårdsprodukter. Titta in i butiken på www.skinsweden.se Lämna gärna en kommentar när du är här! skinsweden@hotmail.se 0031646179710

tisdag 6 maj 2008

Tvättmedel

Ja, vilket tvättmedel använder du? Tänker du på innehållet och vad som händer med miljön och din hud när du använder olika typer av tvättmedel? Vi gör det. Det är inte heller lätt att läsa på innehållsförteckningen för dem. Flera har frågat oss om vad man bör använda för att inte belasta vår vackra natur för hårt.

Nu har vi hittat ett alternativ, som vi testat ett tag. Det kanske kan vara något för dig? Det är en Magic Ball som innehåller "1- wellospärlor som ger ifrån sig långvågig infraröd värmestrålning som aktiverar vattnet som gör att smutsen lättare frigörs från textilier. 2 - antibiotiska pärlor, som har antibakteriella egenskaper. 3 - alkaliska pärlor, som gör vattnet alkaliskt och gör att oljig smuts lättare kan avlägsnas från tyg. 4 - klorpärlor, reducerar klorhalten i vattnet vilket ökar tvättkraften".
Klicka här om du vill köpa den!

Vi kan alla hjälpa till att ta hand om den värld vi lever i. Att tänka på miljön behöver inte och ska inte vara krångligt.

Min pappa brukar säga något klokt i sina föreläsningar: Vi har inte ärvt jorden av våra föräldrar utan vi har lånat den av våra barn.

Kram Eva

4 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, annorlunda blogg men himmel så mycket läckra tvålar ni gör!!! Nej, jag är inte fr Ångermanland, det är bara mina föräldrar som bor där sen 13 år tillbaka, själv bor jag i Dalarna... Mari.

Gårdsromantik sa...

Kikar bara in som hastigast för att säga hej!

Så mycket spännande su har här. Återkommer snart igen.

Kram Maud

Anonym sa...

“antibiotiska pärlor” som bara släpps ut i avloppet måste ju vara betydligt skadligare än vanligt tvättmedel

Skin sa...

Hej anonym!
Så här skriver företaget när jag frågar dem:
"Vad vi kan förstå så är denna anti-bakteriella funktion ofarlig då det handlar om en oxidering av bakterierna. Det vill säga att det inte är ett specifikt ämne som dödar bakterierna utan en process."
Hoppas du får en klarare bild över tvättbollens innehåll!
Hälsningar Eva