Om Skin

Välkommen till företaget som tillverkar naturkosmetiska tvålar, hud- & hårvårdsprodukter. Titta in i butiken på www.skinsweden.se Lämna gärna en kommentar när du är här! skinsweden@hotmail.se 0031646179710

torsdag 25 september 2008

Höstmarknad i Tjuvkil

Ni är välkomna att träffa mig på en höstmarknad som anordnas i Tjuvkil på Café Zanzibar den 18-19 okt. Mellan 11-18 finns vi där, tillsammans med andra utställare med olika utbud. Det blir en jättespännande helg, så gör en utflykt och kom dit! Klicka på länken så kan du läsa mer om dem.

Jag har med mig så mycket jag bara kan av sortimentet och även höstens nyhet - DEO! Ja, äntligen känner vi oss redo att lansera den efterlängtade produkten.

Alltför många använder fortfarande deo med aluminiumklorid, som inte alls är bra för körtlarna i armhålan som sitter väldigt nära brösten. Aluminiumklorid täpper igen porerna så att huden inte kan svettas. Var tar det då vägen, de gifter som huden ska rensa ut åt oss så genomtänkt??? Jo, en del studier har visat att det finns samband mellan aluminiumklorid och bröstcancer. Vi tycker det är häpnadsväckande att det fortfarande på säljas produkter med detta innehåll, när tjejer som inte ens fyllt 40 drabbas av bröstcancer runt omkring oss.

Det är inte farligt att vara lite blöt i armhålan, svettet måste ut, så länge det inte luktar illa! Men cancer vet vi alla är farligt. Vi vill göra det lättare för alla att hitta hudvårdsprodukter som är snälla mot våra kroppar och naturen.

Ta hand om dig!
Kram
Eva

Inga kommentarer: