Om Skin

Välkommen till företaget som tillverkar naturkosmetiska tvålar, hud- & hårvårdsprodukter. Titta in i butiken på www.skinsweden.se Lämna gärna en kommentar när du är här! skinsweden@hotmail.se 0031646179710

fredag 5 september 2008

Boka behandling


Ja, nu har allt satt igång efter sommaren och semestrar. Skönt tycker vissa, trist tycker andra. Men boka en skön behandling kan du alltid göra!

Unna dig själv en ljuvlig stund, eller ge bort i present! Just nu har vi "rea"! Du har chans att prova en en timmes behandling för endast 400 kr. När du går hem har du fått en rejäl dos att "må bra" hormonet oxytocin, fått en klar och ren hud, och dessutom en enkel instruktion på hur din hudvårdsrutin kan vara.

Ansiktsbehandling

60 min (550 kr) nu endast 400 kr!

Djup rengöring och mild peeling av ansikte och dekolletage. Varm handduk med örtkompress på ansikte. Massage som ökar blodcirkulationen, och får dig att slappna av ordentligt. En sval ansiktsmask som drar samman porer, och vårdar huden. Under tiden får du en skön fotmassage. Avslutningsvis en skyddande ansiktscrème.

Ring för att boka på 070-5114740, eller maila till info@skinsweden.se. Du nämner bara att du sett detta på bloggen, så gäller erbjudandet! Erbjudandet gäller hela september.
Ha en riktigt skön höst!

Eva

Inga kommentarer: